Icoon FrontForce
21 augustus 2018

Omschakelen om te scoren en jij zit op de eerste rij

Nieuwsgierig experimenteren. Dat doen we al veertig jaar. Al sinds Ferranti gesticht werd om de kerncentrale van Doel van IT-oplossingen te voorzien. Sindsdien spelen we in verschillende sporttakken en divisies, altijd kort op de bal. En nu zit jij op de eerste rij.

Ambities scherpgesteld

Begin juli lanceerde Ferranti drie equipes. Een omschakeling die onze competenties extra onderstreept. Mecoms voor utility-toepassingen, Silta voor cloud, connect en control, en FrontForce. In oorsprong een emergency-product, vandaag een sterk merk met ambitie. Met FrontForce zoeken we de uitdagingen op. chatbots & AI, emergency support, IoT & data, mobility (DRIS) en supervision (SCADA). Meedenken en mee bouwen aan jouw groei.

Oplossing voor jouw probleem

Concreet ontwikkelen we toepassingen die het jou gemakkelijker maken. Denk aan een chatbot als geautomatiseerde gesprekspartner. Die beantwoordt de eenvoudige vragen van klanten, de complexe lossen je medewerkers op. Of schakel Internet of Things in voor moeilijke of repetitieve taken. Tellen, meten of wegen? Als het een stekker, een sensor en een internetverbinding heeft, bouwen we een oplossing.

Zelf testen en proberen

En weet dat we eerst zelf experimenteren en proberen. Omdat we nieuwsgierig en ambitieus zijn, en omdat het ook gewoon leuk is. Dus ja, onze afdeling HR wordt ondersteund door MIA, een interactive agent. En door de combinatie van camera’s, sensoren en lege plaatsen, zorgt ons parkeersysteem dat je altijd een plek vindt op het parkeerterrein.

Jij op de eerste rij

Na veertig jaar mag je ons experts noemen. We hebben al wel wat gehoord en gezien de voorbije jaren. En dankzij onze partners mogen we als eerste nieuwe technologieën onder de loep nemen, ze binnenste buiten keren en controleren. Die kennis en ervaring willen we met jou delen. Daarom krijg je vanaf nu regelmatig een blogpost over de nieuwe, spannende, handige en efficiënte ontwikkelingen. En zorgen we dat jij helemaal mee bent.

Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten over wat FrontForce doet? Kijk dan even hier of bel ons.