Icoon FrontForce
12 november 2018

Het kampvuur van FrontForce Emergency Connect brandt!

Afgelopen dinsdag nodigde FrontForce zijn klanten van FrontForce Emergency uit voor de eerste user group: FrontForce Emergency Connect. Brandweerzones Centrum, Zuid-Oost en Oost-Limburg en de brandweer van Brussels Airport tekenden present.

Connect vond plaats in het hoofdkantoor van FrontForce in Antwerpen. In de voormiddag werd een overzicht gegeven van de nieuwe functionaliteiten in versie 3.7 van FrontForce Emergency. Daarnaast boden we een blik op de nabije toekomst met een preview van release 3.8.

Het belangrijkste punt op de agenda was de features workshop. We toetsten een hele reeks nieuwe functionaliteiten op haalbaarheid, populariteit en inhoud. De aanwezigheid van de verschillende brandweerzones zorgde voor dynamische discussies. Deze dialogen bieden waardevolle input om met de nieuwe zaken aan de slag te gaan voor de komende versies van FrontForce Emergency. De eerste FrontForce Emergency Connect werd zeer positief onthaald. Met de feedback die we ontvingen gaan we alvast aan de slag voor de volgende editie.

De volgende sfeerbeelden willen we jullie niet ontzeggen.

FrontForce Connect 06112018
FrontForce Connect 06112018
FrontForce Connect 06112018
FrontForce Connect 06112018