Icoon FrontForce
22 februari 2019

Dordrecht tevreden klant van onze mobiliteitsoplossing

Binnen de Drechtsteden ging eind vorig jaar een nieuwe openbaar vervoer concessie van start. Het centraal systeem kreeg speciaal hiervoor een update om er voor te zorgen dat de displays niet langer rechtstreeks vanuit de vervoerders van data werden voorzien, maar vanuit CROW-NDOV (nu DOVA, een samenwerkingsverband van decentrale ov-autoriteiten). Daarmee verdwijnt dan ook één van de laatste DRIS-systemen die rechtstreeks vanuit de vervoerders werd gevoed met dienstregeling.

We kregen van onze opdrachtgever de volgende deugddoende e-mail:

Dank voor jullie harde werk om de informatie op 9 december 2018 goed op de DRIS panelen te krijgen! Super hard gewerkt iedereen in een zeer kort tijdsbestek in de voorbereiding. Goede samenwerking tussen FrontForce, gemeente Dordrecht/regio Drechtsteden, Provincie Zuid-Holland en Keypoint Consultancy. Complimenten!

Dinsdagavond 11 december zag ik dat de DRIS op de Spuiweg in Dordrecht alles helemaal juist weergaf. Top! Binnen 3 dagen alles helemaal in orde en vanaf de eerste dag al dynamische informatie. Petje af voor alle betrokkenen!

Groet,

Bart Winkel
Mobiliteit
Dordrecht – Drechtsteden

Dit is waarom we het doen, elke dag opnieuw!

Daag het FrontForce team ook eens uit met een leuke en/of uitdagende opdracht en ervaar het FrontForce-effect op jouw bedrijf!